Luopuminen tehtävistä 13.6.2014 lukien

Keskustelu ja palaute SCY:n www-sivujen ja intranetin toiminnasta.
Vastaa Viestiin
Lauri Latva-Äijö
Viestit: 629
Liittynyt: 08.05.2006 15:03

Luopuminen tehtävistä 13.6.2014 lukien

Viesti Kirjoittaja Lauri Latva-Äijö » 13.06.2014 01:36

Ilmoitus www/intranet-työryhmän jäsenyydestä ja vetäjän tehtävistä luopumisesta 13.6.2014 alkaen:

Aloitan 16.6.2014 lähtien työtehtävissäni uuden valtakunnallisen projektin tehtävät, joten joudun luopumaan jo aikataulusyistäkin SCY:n hankkeen tehtävistä 13.6.2014 lukien.

Uusi internet-sivusto on julkisella puolella pitkälti valmis, toivon että uusin voimin myös intranet-osuus saataisiin mahdollisimman nopeasti käyttöön. Suunnitelmat siitä ovat ainakin valmiit ja olennaiseen keskittymällä - ehkä vielä lisärajauksin - työmäärän ei pitäisi olla kohtuuton.

Hankkeen läpivientiä näin jälkikäteen tarkastellen tulee nostaa esiin se, että SCY:n piirissä kannattaa tulevaisuudessa ainakin isommissa hankkeissa kiinnittää vakavaa huomiota huomiota hanketyön ohjaukseen, tukeen ja resursointiin sekä erityyppisten asioiden oikeaan priorisointiin.

Ohjauksella tarkoitan selvien raamien asettamista ja tarpeellisten organisatoristen päätösten oikea-aikaista tekemistä sekä keskittymistä kokonaisuuksien ohjaukseen, ei uudelleen yksityiskohtiin palaamista.

Olennainen osa vapaaehtoistyössä jaksamisessa on tietysti myös sitä, että työn tukemiseen ja konkreettiseen organisointiin (= työn jakamiseen ja vastuuttamiseen toimivaltasuhteiden mukaisesti) kiinnitettäisiin riittävästi huomiota.

Priorisoinnin korostaminen perustuu tietysti siihen, että yhdistystoiminnassa tulisi pystyä nostamaan laajasti jäsenistöä palvelevat asiat prioriteetissa kärkihankkeiksi - toki mitenkään väheksymättä yhdistyksen perinteistä "rutiinityötä".

Kiitokset kuitenkin erityisesti työryhmän muille jäsenille ja laajemminkin jäsenistölle saamastani isosta tuesta työn aikana! :D

Avatar
Jorma Lahti
Viestit: 1179
Liittynyt: 24.04.2005 23:20
Paikkakunta: Espoo
Viesti:

Re: Luopuminen tehtävistä 13.6.2014 lukien

Viesti Kirjoittaja Jorma Lahti » 24.06.2014 00:51

Tiedotusasiaa jäsenistölle:

Jätin eroilmoitukseni eilen 23.6.2014, työryhmän viimeisenä jäsenenä.
Intranet hanketta koskevat kysymykset tulee ohjata jatkossa hallituksen nimetylle www- ja intranettyöryhmän yhdyshenkilö Eva Viitaniemelle. Hankkeen ohjeistus ja loppuvaiheistus kommentteineen on luovutettu pyydetysti hallitukselle 22.6.2014.

Kiitokset omasta puolestani työryhmälle Kirsi, Satu ja Lauri, kanssanne oli upeaa tehdä töitä ja julkinen www-puoli saatettiin rakenteellisesti valmiiksi. Sisältöön toivoimme lisämateriaalia, mutta niukasti sitä saimme.

Mielenkiintoinen julkaisujärjestelmä. Jos halut olla mukana intra-hankkeessa ja luomassa uutta palvelusisältöä yhdistykselle, niin suosittelen kiinnostuneita uusia työryhmäläisiä olemaan yhteydessä Evaan ja kysyä omasta mahdollisuudesta päästä mukaan.

Kaikkea hyvää työryhmän seuraajille, keitä hankkeeseen sitten nimetäänkään. Saattakaa loppuun se, minkä me työryhmänä aloitimme.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!

t. Jorma

Avatar
Eva Viitaniemi
Viestit: 93
Liittynyt: 03.08.2005 23:47
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Re: Luopuminen tehtävistä 13.6.2014 lukien

Viesti Kirjoittaja Eva Viitaniemi » 24.06.2014 17:59

Korjauksena Jorman viestiin. Hallitus on tuo osoite johon laitetaan yhteydenotot. Yhteyshenkilönä en ole enään hetkeen ollut .
Sisällöntuotanto ei ollut itranet hankeen pääasia vaan tarkoitus luoda järjestelmä collieyhdistyksen tarpeisiin.
Uuden järjestelmän tarkoitus on mahdollistaa kokojäsenistön saaminen mukaan sisällöntuotantoon. Ainoastaa kokojäsenistön voimin on mahdollista saada uudenlainen mediakulttuuri collieyhdistykseen.
Nyt Intranet on vielä kovasti kesken ja jäsenet eivät pääsee tuottamaan sisältöä.
Kesän jatkoa

Vastaa Viestiin