CS 4/10 on saapunut

Colliesanomiin liittyvää keskustelua, esimerkiksi juttuvihjeet ja palaute lehdestä.
Monica Hanstén
Viestit: 159
Liittynyt: 25.04.2005 20:21
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja Monica Hanstén » 25.10.2010 08:25

Hei ajatelkaa kun vielä tuotemyyntikin siirtyy Lasermalle niin saa varmasti tavaroita odotella ainakin vuoden. Ei ole kovin hyvää näyttöä heidän toiminnasta.

Avatar
veera annina westerlund
Viestit: 1209
Liittynyt: 18.01.2008 16:28
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja veera annina westerlund » 25.10.2010 08:46

Satu Kiiski kirjoitti:Tuntuu aika käsittämättömiltä nämä postitusongelmat.
Mä en kans ymmärrä. Melkein joka kerta joudun lehden erikseen pyytämään sieltä.. Tämän kertaista lehteä ei vielä ole kuulunut..
veera_westerlund@hotmail.com

TK1 Snowpaw Dent Blanche "Helmi"
Mustanquun Arotuuli "Piitu"
Muistoissa lassie-enkeli "Manella"

Avatar
Kirsi Leppälammi
Viestit: 1127
Liittynyt: 24.04.2005 23:42
Paikkakunta: Uusikaupunki
Viesti:

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja Kirsi Leppälammi » 25.10.2010 11:47

Minusta kanssa on outoa, että MAKSAVA palvelu voi toimia noin huonosti! Kuitenkin valituksia tuntuu tulevan joka lehden jälkeen. Osa valituksista varmaan on niitä, joiden vika on jäsenessä, mutta minusta näitä lehden odotteluja ym. palveluntarjojan vikoja on aivan liikaa.

Weea (2/07, TK2 RTK1 BH Say Wuf Wonder Why)
Hoax (6/10, TK1 BH Say Wuf Hidden Hoax)
LaaLaa (7/14 EE JMVA Merry Moonray's Firefox)

Satu Kiiski
Viestit: 10
Liittynyt: 17.01.2008 17:37
Paikkakunta: Kokkola

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja Satu Kiiski » 25.10.2010 12:48

Soittelin uudelleen Lasermalle puuttuvasta lehdestä, josta soitin ensimmäisen kerran viikko sitten. Vastaus oli, "Juu, kyllä minä omasta mielestä sen postiin laitoin, mihinköhän se posti on sen kantanut". Tänään kuulemma lähtee lehti ykkösluokan postina, ja taas odotellaan. Johan tässä kohta ehtii ilmestyä Colliesanomien seuraava numero ennen kuin edellinen on edes ehtinyt perille :D Joo, en kyllä ymmärrä.
Black Chips Casandra "Tara"
Black Chips Dorcas "Sissi"
Purple Pearls Knowing Meneur "Nemo"

leila lemetti
Viestit: 21
Liittynyt: 08.01.2007 20:20
Paikkakunta: JÄMSÄ

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja leila lemetti » 26.10.2010 19:18

Heippa kaikillen
Kerrataan nyt vielä, Lasermalta menee kirjapainoon osoitteisto ja KIRJAPAINOsta lehdet siirtyvät ITELLAN (postin) jaettavaksi.
4 lehden osoitteet ovat lähteneet 17.9:tä , 1714 kpl. Lehtitoimikunta määrää päivän, jolloin osoitteiden on oltava painossa.
Joten, josko osoite on muuttunut tässä välissä, saattaa olla, ettei lehti Teitä tavoita ja jos lehti ei ole Teitä löytänyt, ottakaa yhteyttä Lasermaan, tarkistakaa samalla osoitetietonne ja saatte lehtenne. Ei vaikeaa.
terv leila :)
sano...

Taija Salo
Viestit: 227
Liittynyt: 20.08.2009 15:35

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja Taija Salo » 26.10.2010 19:30

No ei se kyllä Laserman kanssa ainakaan helppoa aina ole...

Eivät he aina vastaa ensimmäiseen yhteydenottoon mitään. Ja kun vastaavat, saattavatpa kertoa osoitteeksi jonkin paikkakunnan, jolla et ole koskaan käynytkään :-D

Minulle tulee noin kymmenen muuta lehteä aina ajallaan, ainoastaan tämän yhden kanssa on ollut usein ongelmia, vaikka osoite ei olisi muuttunut aikoihin ja ko. osoitteeseen olisi lehtiä tullut ennen. Siksi ei tule ensimmäisenä mieleen syyttää Itellaa. (Tällä kertaa tosin lehti tuli ongelmitta.)
Sweat more in training, bleed less in battle * csku JK3 TK2 BH Goldshimmer I Think Not * cskn AGI3 BH Lubin's Garden Flower * csku Waggawagga * http://ruutanastrategia.vuodatus.net/

leila lemetti
Viestit: 21
Liittynyt: 08.01.2007 20:20
Paikkakunta: JÄMSÄ

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja leila lemetti » 30.10.2010 10:17

Heippa kaikillen
Allekirjoittanut toimii hallituksen yhdyshenkilönä Lasermaan päin ja selvittelee näitä teidän valituksianne heidän kanssaan.

Colliesanomia 4/2010 on palautunut Itellan toimesta paljon, maininnalla: Ei asu tässä osoitteessa ja mitäs sitten tehdään? Odotetaan yhteydenottoa jäseneltä, joka ilmoittaa, ettei ole lehteään saanut ja toimitetaan lehti uuteen osoitteeseen ja korjataan korjattu osoitetieto jäsenrekisteriin. Josko lehti ei sittenkään ilmaannu on syytä tarkistaa, onko tullut tehtyä osoitteenmuutos Itellalle, sitäkään ei aina ole tehty ja postihan ei enää lehtiä lähetä perään, muun postin kyllä.
On selvinnyt sellaisiakin tapauksia, että henkilö on ottanut yhteyttä Lasermaan pariinkin kertaan ja kuulemma hyvin ikävällä äänensävyllä ja kas kummaa onkin jäänyt tekemättä osoitteenmuutos.

Yhdistyksellä ei ole sopimusta sen enempää Postin/Itellan, kuin Väestörekisterinkään kanssa osoitetietojen ilmoittamisesta, palvelu on hyvin kallis ja hidas.
Tosiasiahan on, että jäsenrekisterin toiminta on jäsenistön käsissä, jos Te ette pidä tietojanne ajan tasalla, sitä ei Laserma voi tehdä, ei ole ajatustenlukukonetta Tampereella.

Laitetaan nyt tähän topiciin sitten vastaus tuohon aika ikävänsävyiseen kommenttiin koskien tuotemyyntiä, joka on toiminut Laserman hoitamana
YHDEN VIIKON, maanantaina 25.10.2010 saapuivat myytävät tavarat, ensimmäinen tilaus tuli n klo 11.00 tiistaina, asiakas sai laskelman + viitteen n klo 11.10, maksoi tavarat alle 5 min ja lähetti kuitin, tavarat lähtivät samana päivänä, onkos net perille tulleet siitä ei taida tietoa saada.

Ajattelin etten tätä kertoisi, mutta... sen verran ottaa päähän joutua vastaamaan kysymykseen: Ovatko koiraihmiset tällaisia käytökseltään? Pakkohan siihen on vastata, että juu ja toivoa heiltä ymmärrystä ja kärsivällisyyttä. Tähän samaan asiaan voivat yhtyä entiset jäsenrekisteriä hoitaneet.

terv leila

PS jos saatte kaksi lehteä hieman eri nimellä samaan osoitteeseen, olette ehken maksanut jäsenmaksunkin kahdella nimellä, jos näin onpi käynyt, voi liikaa maksetun saada ottamalla yhteyttä ehken minuun tai rahastomme hoitajaan, kuittien kera.

PPS KÄYTTÄKÄÄ AINA ANNETTUA VIITENUMEROA MAKSAESSANNE
sano...

Avatar
Kirsi Leppälammi
Viestit: 1127
Liittynyt: 24.04.2005 23:42
Paikkakunta: Uusikaupunki
Viesti:

Re: CS 4/10 on saapunut

Viesti Kirjoittaja Kirsi Leppälammi » 30.10.2010 12:05

Eri asia ovat sitten nämä osoitemuutos- ja jäsenmaksuongelmat. Itsekin jäsensihteerinä näihin törmäsin.

Tuntuu kuitenkin, että ongelmaa on yllättävän paljon silloinkin, kun nämä asiat ovat kunnossa. Toki sormi osoittaa usein sinne Itellaan päinkin. Itselläni jäi edellislehti tulematta, vaikka osoite on pysynyt samana reilu 15 vuotta ja jäsenmaksu oli kunnossa. Ehkä posti katosi matkalla, kuka tietää... Uuden lehden sain n. puolentoistaviikon päästä siitä, kun ilmoitin puuttuvasta lehdestä.

Omalta jäsensihteeriajalta muistan yhden mysteerisen tapauksen, jossa erään jäsenen lehti jäi toistuvasti menemättä perille, vaikka kaikki oli kunnossa. Ymmärrän kyllä, että tällaista jäsentä alkaa homma harmittaa. Alkoi kyllä minua jäsensihteerinäkin harmittamaan jäsenen puolesta, mutta minkäs teet, kun homma on tarkistettu useaan otteeseen ja painoon osoite normaalisti lähti. Tämä mysteeri ei koskaan käsittääkseni selvinnyt, vaan yhtäkkiä lehti alkoi vaan jälleen normaalisti kulkea(?).

Mysteereitä on, eikä niihin välttämättä syytäkään löydetä. Jos kuitenkin toistuvasti lehti jää saamatta jäsenestä riippumattomasta syystä, niin kyllähän se ymmärrettävästi harmitusta nostaa. Moni käsittääkseni on kokenut uuden lehden odottelun kestävän liian kauan. Silloin kun homma toimi vielä vapaaehtoisten ympärillä, ymmärsi että hommaan saattoi vähän kauemmin mennä (=muutakin elämää), mutta maksetulta palvelulta voidaan odottaa hieman enemmän.

Sinänsä Leila on kuitenkin oikeassa, että pelkkä nettipalstoilla rutiseminen ei ole järkevää. Ehkä jokaisen, joka kokee palvelussa olevan aukkoja, kannattaisikin ottaa vaikka suoraan Leilaan yhteyttä, jolloin hänen on helpompi hahmottaa millainen mahdollisen ongelman laajuus on. Siis toki sen jälkeen, kun on itse tarkistanut, että omalta osaltaan asiat on kunnossa (jäsenmaksu ja osoite ok).

Mikä sitten on kohtuullinen aika odottaa uuden lehden saamista?

Weea (2/07, TK2 RTK1 BH Say Wuf Wonder Why)
Hoax (6/10, TK1 BH Say Wuf Hidden Hoax)
LaaLaa (7/14 EE JMVA Merry Moonray's Firefox)

Vastaa Viestiin