Osa lehdistä viallisia ja oikaisuja

Colliesanomiin liittyvää keskustelua, esimerkiksi juttuvihjeet ja palaute lehdestä.
Birgit Halkio
Viestit: 112
Liittynyt: 27.09.2011 13:44

Osa lehdistä viallisia ja oikaisuja

Viesti Kirjoittaja Birgit Halkio » 15.09.2016 22:29

Valitettavasti osa 3-numeron lehdistä on viallisia ja näistä lehdistä puuttuu sivuja (34-42) ja voi olla myös tulpasivuja.
Jos sinä saat viallisen lehden, ota mahdollisimman nopeasti yhteyttä toimitukseen (colliesanomat@collieyhdistys.fi), niin saat uuden lehden ja toimitus saa koottua tiedon virheen laajuudesta.
Tarvittaessa tehdään lisäpainos.

Oikaisut
Paimennustuloksella valioituneista collieista tehdyssä jutussa s. 78 on virhe kuvatekstissä, jossa puhutaan paimennusvaliosta, kun pitäisi lukea, että Bardi on Suomen ensimmäinen sileäkarvainen collie, joka sai Suomen muotovalion arvon paimennustuloksella.

Birgit Halkio
Viestit: 112
Liittynyt: 27.09.2011 13:44

Re: Osa lehdistä viallisia ja oikaisuja

Viesti Kirjoittaja Birgit Halkio » 19.09.2016 12:14

Noin 20 tilaajaa on tähän mennessä ilmoittanut saaneensa lehden, josta puuttuu sivuja (mm. sivut 35-42) tai jossa on lisäksi ollut tuplasivuja.

Laserma postittaa tällä viikolla uusia lehtiä (sekä Lasermaan suoraan virhetiedon lähettäneille että yhteisen Colliesanomien toimituksesta lähetetyn osoitelistan perusteella). Kaikille 18.9. colliesanomat-sähköpostiin reklamaation lähettäneille on vastattu tänään. Jos et ole saanut vastausta, ota ystävällisesti uudelleen yhteyttä, niin hoidetaan asia heti kuntoon.

Tilaajat, jotka eivät vielä ole saaneet lehteä: Mikäli saat viallisen lehden, lähetä viestiä mahdollisimman pian (colliesanomat@collieyhdistys) tai soita (Birgit Halkio 045 2354439), ja anna osoitteesi, niin postitamme sinulle uuden lehden.

Mikäli viallisia lehtiä on liikenteessä paljon, pyydämme painosta lisäpainoksen.

Samalla toimitus muistuttaa palautekyselystä. Kun saat lehden, osallistu kyselyymme oheisen linkin kautta, kiitos.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAI ... Q/viewform

Terveisin,
Colliesanomien toimitus
Birgit Halkio

Vastaa Viestiin