Sivu 1/1

Colliesanomat nro 3

Lähetetty: 19.07.2016 09:58
Kirjoittaja Birgit Halkio
Numero 3 on teemanumero: Collieyhdistys 70 vuotta ja luvassa sata sivua luettavaa!
Deadline 2.8., valmiit aineistot 15.8. (tilavaraus 2.8. mennessä)
Aineistot sähköpostitse colliesanomat @ collieyhdistys. fi
(tekstit suoraan viestikenttään kirjoitettuna, ei liitteitä eikä intran kautta käsittelyvaiheen helpottamiseksi. Jätä sähköpostiosoitteista välit pois.)

* Lehteen otetaan ilomielin vastaan kaikenlaisia juttuja kuvilla tai ilman, varsinkin 70-vuotisjuhlavuoden tapahtumista.
* Jäsenet saavat 30 prosenttia alennusta ilmoituksista. Tilavaraukset tai materiaali 2.8. mennessä, valmiit ilmoitukset voi toimittaa 15.8. mennessä.
* Meneillään on valokuvauskilpailu juhlaviikonlopun tapahtumista, jatkoaika 31.7. saakka, parhaat kuvat palkitaan juhlakirjalla ja lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan yksi kirja. Kuvista tehdään myös kalenteri ensi vuodeksi (myyntiin omakustannehintaan). Kuvat osoitteella colliesanomat. kuvat @ gmail. com
* Toimitukseen voi myös lähettää kuvaehdotuksia kanteen ja keskiaukemalle, numero 3:ssa aiheena juhlatapahtumat.
* Lehteen tehdään 70 collieharrastajan gallup! Kiitos jo osallistuneille ja vielä on muutamalla mahdollisuus päästä mukaan :)
* Lehdessä julkaistaan myös tarinoita ja kuvia unohtumattomista collieista ja kaikenlaisista sattumuksista collieiden kanssa koko yhdistyksemme pitkän historian ajalta. Jos haluat jakaa muistojasi muiden kanssa, lähetä teksti (max 1000 merkkiä) ja/tai kuva toimitukseen heinäkuun loppuun mennessä colliesanomat @ collieyhdistys.fi.
* ROP-kuvat ja muut menestyneet: lehteen otetaan ne tulokset, mitkä ovat Koiranetissä viimeistään 25.7. Mikäli tulossivuille jää tilaa, voidaan ottaa myös tuoreempia tuloksia, ja niihin kuvia, mutta tästä kerrotaan sitten vielä erikseen tällä sivulla.
* Valioituneet, jos ette ole saaneet yhteydenottoa toimituksesta jutunteosta, lähettäkää viestiä, kiitos, niin paluupostissa tulee kysymyksiä tai sovitaan erikseen haastattelusta!

Lisätietoja voi aina kysyä sähköpostitse tai iltaisin pun 045 2354439
Birgit