70-vuotisjuhlanumero syksyllä

Colliesanomiin liittyvää keskustelua, esimerkiksi juttuvihjeet ja palaute lehdestä.
Birgit Halkio
Viestit: 112
Liittynyt: 27.09.2011 13:44

70-vuotisjuhlanumero syksyllä

Viesti Kirjoittaja Birgit Halkio » 27.05.2016 12:20

Colliesanomat nro 2 lähtee painoon maanantaina ja postitukseen ajallaan viikolla 24. Luvassa on 84 sivua juttuja ja tuloksia. Ison osan lehdestä vievät Vuoden colliekilpailut.

Colliesanomat nro 3:n teemana tänä vuonna on 70-vuotisjuhlat. Syyskuussa julkaistavaan lehteen tulee jutut erikoisnäyttelystä sekä Laukaalla käytävistä mestaruuskokeista.

Lehteen tulee myös 70 henkilön gallup, joka on jo tekeillä alaosastoissa ja loput kootaan Laukaan juhlaviikonloppuna. Juhliin tulevien kannattaa siis varautua, että joku voi tarttua hihasta...

Lisäksi yhdistyksemme pitkää historiaa kunnioittaen lehteen kootaan 70 tarinaa unohtumattomista collieista ja sattumuksista collieiden parissa. Jos haluat jakaa rakkaan koirasi tarinan muille, niin lähetä teksti ja kuva heinäkuun loppuun mennessä Colliesanomien toimitukseen (colliesanomat@collieyhdistys.fi, Colliesanomat, Birgit Halkio, Terottajantie 26 G 19 75500 Nurmes). Käytännössä nopeimmat varmistavat sivuille pääsyn, mutta jos tarinoita tulee paljon enemmän kuin lehteen sopii, niitä julkaistaan vielä joulunumerossakin.

Toimitus ottaa myös mielellään vastaan erilaisia tapahtumakuvia Laukaalta. Lähetä kuvia osoitteella colliesanomat.kuvat@gmail.com