Käyttäjänimen tai emailin vaihtaminen

Muu keskustelu.

Valvojat: Anna Sinerheimo, Nonna Peltonen

Käyttäjänimen tai emailin vaihtaminen

ViestiKirjoittaja Marina Auvinen » 06.01.2008 01:07

Hei!

Menin kesällä naimisiin ja samalla sukunimeni vaihtui. Miten saan käyttäjänimeni vaihdetuksi? Onko ainoa tapa uudelleen rekisteröiminen?

Terv. Marina Auvinen
Kotona Cillan lisäksi Sheltit Tango ja Dali
Avatar
Marina Auvinen
 
Viestit: 5
Liittynyt: 18.08.2005 15:55
Paikkakunta: Porvoo

ViestiKirjoittaja Elina Riipi » 06.01.2008 03:54

Käyttäjänimen voi vaihtaa ilmoittamalla ylläpidolle joko sähköpostitse tai yksityisviestillä tarpeesta saada käyttäjätunnus muutettua.

Ylläpidolle voi viestiä myös ongelmatilanteista kirjautumisissa tai jos on päässyt käymään tilanne että ei muista enää salasanaa ja käyttäjätiedoissa oleva sähköpostiosoite on sattunut muuttumaan eikä siksi pysty tilaamaan itselleen uutta salasanaa sähköpostiin.

Huomioikaa muutenkin että käyttäjätiedoissanne olevat sähköpostiosoitteet ovat toimivia ja niihin mahtuu viestejä. Jokaisesta epäonnistuneesta yksityisviesti-ilmoituksesta, viestiketjuvastausilmoituksesta tai muusta vastaavasta FOORUMIN lähettämästä viestistä tulee ylläpitäjän sähköpostiin virheilmoitus, joten voitte arvata, että ylimääräistä postia pukkaa jos monella käyttäjällä on vääriä osoitteita.

Sähköpostiosoitteen muuttamisessa kannattaa huomioida se, että muutos epäaktivoi tunnuksen. Sen vuoksi kun muutatte kestää aina hetken että ehdin käydä foorumilla aktivoimassa tunnuksen. Sinä aikana ette pysty kirjautumaan foorumille, tai se antaa jonkun virheilmoituksen että tunnuksenne ei toimi tms. Eli älkää vaihtako sitä juuri kun haluatte alkaa kirjoittelemaan viestejä. ;)


Ylläpitäjän ominaisuudessa tälläkertaa,
Elina
Avatar
Elina Riipi
 
Viestit: 221
Liittynyt: 21.03.2005 13:08
Paikkakunta: Siuntio

Re: Käyttäjänimen tai emailin vaihtaminen

ViestiKirjoittaja Mia Möller » 09.01.2013 22:18

...Ja nykyinen ylläpito muistuttaa että käyttäjänimen vaihtopyynnöt meille, minulle tai Velipekalle eikä enää Elinalle. :!:
Mia Möller
 
Viestit: 741
Liittynyt: 25.04.2005 00:06
Paikkakunta: Jyväskylä


Paluu YleinenPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron