WANTED! Talkoolaisia Satakunnan alaosaston tapahtumiin

Muu keskustelu.

Valvojat: Anna Sinerheimo, Nonna Peltonen

WANTED! Talkoolaisia Satakunnan alaosaston tapahtumiin

ViestiKirjoittaja Pauliina Purtilo » 23.03.2016 17:51

Hei Satakunnan sekä lähialueiden collieväki!

Haluaisitko olla mukana virkistämässä paikallisen alaosaston toimintaa? Tai vaikuttaa millaista toimintaa alueella järjestetään? Collieyhdistyksen Satakunnan alaosasto kärsii pahasta vapaaehtoisen tekijöiden puutteesta! Tilanne alkaa olla jo niin huono, ettei alaosastolla ole mahdollisuutta järjestää juuri mitään toimintaa koska ei voida luottaa talkoolaisten riittävän...

Tällä hetkellä suunnitttelmissa olisi järjestää keväällä tai kesällä rally-tokon epäviralliset kokeet joka voisi olla samalla alaosaston osuus SCY:n 70-vuotis juhlatapahtumista. Senkin järjestämiseen tarvittaisiin kuitenkin muutama vapaaehtoinen. Tehtävät eivät ole vaikeita ja niihin varmasti opastetaan! Jokaisen panos on arvokas sekä tärkeä, joten olisi mahtavaa jos juuri SINÄ voisit olla kantamassa korteasi kekoon alaosaston toiminnan sekä näin ollen koko rodun hyväksi :)

Jos koet haluavasi auttaa ota yhteyttä! Mihinkään pitkäaisiin hommiin ei ole pakko sitoutua, kertaluontoinenkin talkooapu otetaan ilolla vastaan! Voit ilmoittaa halukkuutesi lähteä mukaan vaikka kommentoimalla tähän, laittamalla yksityisviestiä tai sähköpostia osoitteeseen pauliina.purtilo@gmail.com. Voit toki myös ilmoittautua vaikka jollekulle alaosaston hallitusen jäsenistä henkilökohtaisesti :)
Cpku Siniketun Musta Ruhtinas "Remu" synt. 08.02.2008
Cpkn Serasecret Moonshine Angel "Dara" synt. 08.08.2011
Cpkn Dark Dynasty's Ebony Empress synt. 07.03.2015

Bpgu Grimoire Ikaria Linos Talento "Körmy" synt. 18.02.2010
Avatar
Pauliina Purtilo
 
Viestit: 230
Liittynyt: 05.05.2008 17:00
Paikkakunta: Huittinen

Paluu YleinenPaikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron