Toimikuntien ja alaosastojen palstat

Muita ajankohtaisia asioita.
Vastaa Viestiin
Ylläpitäjä evp
Viestit: 2
Liittynyt: 11.04.2005 14:30

Toimikuntien ja alaosastojen palstat

Viesti Kirjoittaja Ylläpitäjä evp » 05.02.2008 19:55

Huomio ne toimikunnat ja alaosastot joilla on foorumilla käytössään omia palstoja!

Suljettujen palstoja käyttävät ryhmät: Jos teillä ei ole omaa ryhmän moderaattoria, niin muistakaa ilmoittaa muutoksista ryhmän käyttäjistä ylläpitäjälle. Vuoden vaihteessa on varmaan jotain muutoksia tullut moneenkin toimikuntaan, mutta muutospyyntöjä on tullut kovin vähän.

Alaosastot voisivat myös kaikki ilmoittaa omalle alaosastopalstalleen jonkun alaosaston hallitukseen kuuluvan tai muun luotetun moderaattorin, joka voisi siivoilla oman alaosaston palstalta vanhoja tapahtumia ja vanhentuneita viestejä.

Elina

Mia Möller
Viestit: 741
Liittynyt: 24.04.2005 23:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Toimikuntien ja alaosastojen palstat

Viesti Kirjoittaja Mia Möller » 27.01.2009 16:55

Vuosi on vierähtänyt siitä kun Elina on laittanut ylläolevan tekstin. Asia on kuitenkin taas ajankohtainen!

Muutamilta alaosastopalstoilta puuttuu vieläkin moderaattori. Kaikki alaosastot, joiden ao-palstalla ei ole moderaattoria, voisivat vaikka hallituksen keskuudesta valita yhden, joka toimisi moderaattorina eli käytännössä silloin tällöin poistelisi vanhentuneet tapahtumailmoitukset.

Lisäksi osalla suljettuja toimikuntien ja alaosastojen sisäisiä palstoja näyttää olevan hyvin hiljaista. Jos joukossa on sellaisia palstoja, joita ei enää tarvita, ilmoittakaa minulle. Toisaalta taas jos on jokin porukka joka tarvitsee omaa suljettua palstaa, sellainen voidaan luoda.

Mia

Mia Möller
Viestit: 741
Liittynyt: 24.04.2005 23:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Toimikuntien ja alaosastojen palstat

Viesti Kirjoittaja Mia Möller » 31.01.2010 14:27

Taas asia on ajankohtainen.

Kun alaosastojen hallitusten ja muiden työryhmien kokoonpano muuttuu, pitäkää sisäisten palstojen käyttäjäryhmä ajan tasalla. Useimmille ryhmille on olemassa valvoja, joka voi muokata ryhmän kokoonpanoa. Jos valvojaa ei ole, tai ko. henkilö ei osaa käyttäjiä poistaa tai lisätä, voi ylläpidolta pyytää apua.

Avoimien alaosastojen tiedotuspalstojen moderaattoreita taas patistan siivouspuuhiin. Jos alaosastopalstalla on vanhentuneita tapahtumailmoituksia tai muita viestejä, ne on hyvä aika ajoin siivota pois. Jos jollakin alaosastopalstalla on moderaattori, joka ei ole enää mukana alaosaston toiminnassa tai ei ehdi palstalla käydä, kyseisen alaosaston hallitus voisi valita uuden moderaattorin joko hallituksen keskuudesta tai muuten alaosaston väestä.

Vastaa Viestiin