Alaosaston nettisivujen ylläpito on päättynyt

Turun alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Vilma Sjölund

Vastaa Viestiin
Avatar
Heidi Malmivaara
Viestit: 1668
Liittynyt: 25.04.2005 14:57
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Alaosaston nettisivujen ylläpito on päättynyt

Viesti Kirjoittaja Heidi Malmivaara » 10.01.2015 16:13

Jäsenistölle tiedoksi, että alaosaston nettisivut osoitteessa www.scyturku.net päätettiin vuosikokouksessa 7.1. lopettaa ja ne ovat jo ajettu alas.
Sivujen alasajamisen päätökseen vaikuttivat siis seuraavat asiat: Sivusto koettiin turhana, koska alaosastolla on Facebook-ryhmä, jossa tiedoitus onnistuu helpoiten ja tavoittaa nykyään paremmin jäsenistöä. Koettiin myös helpottavan, kun tiedotuksia tapahtumista ei tarvitse niin moneen paikkaan laittaa, haluttiin keskittää asiaa. Pääyhdistyksen uusien nettisivujen kautta tulee olemaan mahdollisuus saada alaosastolle oma sivu. Tulevaisuudessa siis tapahtumista tiedotetaan sekä täällä foorumilla, että Facebook-ryhmässä. Myös pääyhdistyksen uutta tapahtumakalenteria harjoitellaan käyttämään. Myös alaosaston oma web-master ilmoitti, ettei ole enää käytettävissä. Tosin vuosikokouksessa ilmeni, että osaava päivittäjä olisi kyllä vielä saatu. Myös vuosittainen kuluerä sivustosta koettiin turhana maksuna vuosikokousväen mielestä.
Sivuston alasajo tapahtui aiottua nopeammin, sillä domainin ylläpitäjä sulki sivuston heti ilmoituksen saatuaan, sillä laskunmaksun eräpäivä osui jo heti vuosikokousta seuraavalle päivälle 8.1.15.
Pkcn Irokon The Shining "Merkki"

Sydämen sopukoissa ja muistoissa:
Pkcn Suvinuoskan Anastasia "Milla"
X-rotu Mellu (pystykorva-labbis-hirvikoira-ajokoira mix)
Pkcn Snowpaw Purple Angel "Peppi"

peppermillscollies@gmail.com
http://www.peppermillscollies.com

Vastaa Viestiin