Colliekilpailut 2016

Savo-Karjalan alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Eeva Pönni

Vastaa Viestiin
Avatar
Ilona Karjalainen
Viestit: 14
Liittynyt: 14.06.2010 10:19
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Colliekilpailut 2016

Viesti Kirjoittaja Ilona Karjalainen » 06.09.2016 15:53

Colliekilpailut vuonna 2016 Savo-Karjalan alaosaston alueella asuville collieille:

Colliekilpailut on tarkoitettu SCY - FCF ry:n jäsenille, joiden väestökirjalain mukainen kotipaikka on Suomi.
Noudatamme täysin samoja sääntöjä ja pistetaulukoita kuin pääyhdistyksellä. Säännöt ja pistetaulukot löytyvät kokonaisuudessaan SCY:n intranetistä: https://www.scy.fi/collie/saannot-ja-oh ... -2016.html (intra vaatii kirjautumisen).

Näyttelycollie-, veteraanicollie-, pentucollie- ja jalostuscolliekilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille, erikseen sekä uroksille että nartuille. Käyttöcollie-, vetocollie-, tokocollie-, rally-tokocollie-, paimennuscollie-, pelastuscollie- ja agilitycolliekilpailussa molemmat rodut kilpailevat eri kilpailuissa, mutta sukupuolet samoissa sarjoissa, esim. sk. urokset ja sk. nartut samassa sarjassa. Kasvattajakilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille collieille.
Pentujen pisteet lasketaan veteraanitaulukon mukaan ( esim. PU3 = PEK3 ). Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollie-kilpailu on muutettu nyt kiertopalkintoajan päätyttyä normaaliksi vuosittaiseksi kilpailuksi. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: näyttely pu/pn-sijoitus, toko, käyttö, veto, agility, paimennus, rally-toko, pelastus (paras tulos/ laji).
Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: Taika-malja vuoden sileäkarvaiselle näyttelycollielle sekä Vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie.
Kaikki vuonna 2016 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2016 ja näkyvillä koiranetissä. Ilmoita koirasi valioitumisesta pisteiden lähettämisen yhteydessä.

Lähetä tulokset viimeistään lauantaina 31.12.2016 sähköpostilla osoitteeseen annakaisa.miettinen (at) gmail.com. Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida.
Palkintoja ei postiteta, vaan ne on joko itse haettava tai sovittava, kuinka ne toimitetaan. Palkinnot jaetaan vuosikokouksen yhteydessä 14.1.2017 Kuopiossa.
"Se tuli kotiin ja toi meille onnen mukanaan." -Eric Knight: Lassie palaa kotiin

Avatar
Ilona Karjalainen
Viestit: 14
Liittynyt: 14.06.2010 10:19
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Re: Colliekilpailut 2016

Viesti Kirjoittaja Ilona Karjalainen » 22.09.2016 11:28

En löytänyt mistään painiketta, josta edellistä viestiä olisi voinut muokata, mutta lisäys Monitoimicollie-kisan sääntöihin: Monitoimicollie-kilpailussa käytetään kasvattaja/jälkeläiskilpailun taulukoita lajien pisteytysten osalta.
"Se tuli kotiin ja toi meille onnen mukanaan." -Eric Knight: Lassie palaa kotiin

Vastaa Viestiin