Colliekilpailut 2015

Savo-Karjalan alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Eeva Pönni

Vastaa Viestiin
Avatar
Ilona Karjalainen
Viestit: 14
Liittynyt: 14.06.2010 10:19
Paikkakunta: Joensuu
Viesti:

Colliekilpailut 2015

Viesti Kirjoittaja Ilona Karjalainen » 04.09.2015 16:33

Colliekilpailut vuonna 2015 Savo-Karjalan alaosaston alueella asuville collieille. Colliekilpailut on tarkoitettu SCY - FCF ry:n jäsenille, joiden väestökirjalain mukainen kotipaikka on Suomi.

Noudatamme täysin samoja sääntöjä ja pistetaulukoita kuin pääyhdistyksellä. Säännöt ja pistetaulukot löytyvät kokonaisuudessaan täältä: https://www.scy.fi/…/saannot-ja-o…/coll ... -2015.html

Näyttelycollie-, veteraanicollie-, pentucollie- ja jalostuscolliekilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille, erikseen sekä uroksille että nartuille. Käyttöcollie-, vetocollie-, tokocollie-, rally-tokocollie-, paimennuscollie- ja agilitycolliekilpailussa molemmat rodut kilpailevat eri kilpailuissa, mutta sukupuolet samoissa sarjoissa, esim. sk. urokset ja sk. nartut samassa sarjassa. Kasvattajakilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille collieille.

Pentujen pisteet lasketaan veteraanitaulukon mukaan. Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollie-kilpailu on muutettu nyt kiertopalkintoajan päätyttyä normaaliksi vuosittaiseksi kilpailuksi. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: näyttely pu/pn-sijoitus, toko, käyttö, veto, agility, paimennus, rally-toko (paras tulos/ laji).

Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: Taika-malja vuoden sileäkarvaiselle näyttelycollielle sekä Vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie.

Kaikki vuonna 2015 valionarvon (kansainväliset ja Suomen valiot, kaikista lajeista) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2015 ja näkyvillä koiranetissä. Ilmoita koirasi valioitumisesta pisteiden lähettämisen yhteydessä.

Lähetä tulokset viimeistään torstaina 31.12.2015 (=postileiman päivämäärä) osoitteella Päivi Hallikainen, Teeritie 20, 75530 Nurmes tai sähköpostilla hallikainen.paivi@gmail.com . Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida.

Palkintoja ei postiteta, vaan ne on joko itse haettava tai sovittava, kuinka ne toimitetaan. Palkinnot jaetaan vuosikokouksen yhteydessä 16.1.2016 Kuopiossa.
"Se tuli kotiin ja toi meille onnen mukanaan." -Eric Knight: Lassie palaa kotiin

Vastaa Viestiin