Vuoden 2014 colliekilpailut

Savo-Karjalan alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Eeva Pönni

Vastaa Viestiin
Avatar
Jaana Paasonen
Viestit: 25
Liittynyt: 05.11.2009 13:00
Paikkakunta: Kuopio

Vuoden 2014 colliekilpailut

Viesti Kirjoittaja Jaana Paasonen » 25.08.2014 10:00

Colliekilpailut vuonna 2014 Savo-Karjalan alaosaston alueella asuville collieille. Colliekilpailut on tarkoitettu SCY - FCF ry:n jäsenille, joiden väestökirjalain mukainen kotipaikka on Suomi.

Noudatamme täysin samoja sääntöjä ja pistetaulukoita kuin pääyhdistyksellä. Säännöt ja pistetaulukot löytyvät kokonaisuudessaan täältä: http://www.scy.fi/collie/saannot-ja-ohj ... ailut.html

Näyttelycollie-, veteraanicollie-, pentucollie- ja jalostuscolliekilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille, erikseen sekä uroksille että nartuille. Käyttöcollie-, vetocollie-, tokocollie- ja agilitycolliekilpailussa molemmat rodut kilpailevat eri kilpailuissa, mutta sukupuolet samoissa sarjoissa, esim. sk. urokset ja nartut samassa sarjassa. Kasvattajakilpailu on tarkoitettu erikseen sileä- ja pitkäkarvaisille collieille.

Pentujen pisteet lasketaan veteraanitaulukon mukaan. Monitoimicollie -kilpailussa molemmat rodut ja molemmat sukupuolet kilpailevat samassa sarjassa. Monitoimicollie-kilpailu on muutettu nyt kiertopalkintoajan päätyttyä normaaliksi vuosittaiseksi kilpailuksi. Monitoimicollien palkinnosta pääsee kilpailemaan, kun tuloksia on vähintään kahdesta eri lajista: näyttely pu/pn-sijoitus, toko, käyttö, veto, agility (paras tulos/ laji).

Lisäksi jaetaan kiertopalkinnot: Taika-malja vuoden sileäkarvaiselle näyttelycollielle sekä Vuoden pitkäkarvainen näyttelycollie.

Kaikki vuonna 2014 valionarvon (C.I.B., FI MVA, TVA, AVA ja KVA) saaneet palkitaan. Valionarvon on oltava vahvistettu vuonna 2014 ja näkyvillä koiranetissä. Ilmoita koirasi valioitumisesta pisteiden lähettämisen yhteydessä.

Lähetä tulokset viimeistään keskiviikkona 31.12.2014 (=postileiman päivämäärä) osoitteella Päivi Hallikainen, Teeritie 20, 75530 Nurmes tai sähköpostilla hallikainen.paivi@gmail.com . Myöhässä lähetettyjä tuloksia ei huomioida.

Palkintoja ei postiteta, vaan ne on joko itse haettava tai sovittava, kuinka ne toimitetaan. Palkinnot jaetaan vuosikokouksen yhteydessä 10.1.2015 Kuopiossa.

Vastaa Viestiin