Joensuun kevät

Savo-Karjalan alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Eeva Pönni

Vastaa Viestiin
Avatar
Sari Saarenheimo
Viestit: 512
Liittynyt: 30.04.2005 18:32

Joensuun kevät

Viesti Kirjoittaja Sari Saarenheimo » 03.04.2014 11:01

Maastoharjoitukset on taas pyöräytelty käyntiin Joensuussa! Harjoittelemme pääasiassa maanantaisin klo 18:sta eteenpäin, maasto sovitaan yhdessä ennen reenejä (: Uusia ryhmäläisiä otamme mielellämme vastaan!

Tottikset ovat nyt talven ajan pyörineet menestyksekkäästi PoKSin hallilla. Hallivuoroamme jatkamme edelleen, mutta iltojen pidetessä ja myös hieman lämmetessä olemme siirtäneet tottikset nyt myös takaisin ulkoruokintaan. Ulkotottikset siis kaiken tasoisille koirakoille, myös pikkupennuille ja kotitottistelijoille, Joensuun Raviradan parkkipaikan tornin puoleisessa päädyssä torstaisin klo 18 -> ! Tervetuloa mukaan!

Etsimme joukostamme myös innokasta ihmistä ottamaan päävastuun näyttelyharjoitusten pyörittämisestä. Allekirjoittaneella ei vain riitä aika ja resurssit ihan kaiken toiminnan pyörittämiseen, mutta näyttelyharjoituksille olisi kovasti kysyntää (:
Homma on äärimmäisen helppo, ja vaatii vain sen, että otat luotsin paikan isommasta porukasta, jossa sovitte yhdessä harjoitusten ajan ja paikan, ja ilmoitat nuo tiedot foorumilla/facebookissa!

Yhteislenkkejäkin olisi tässä kevään mittaan suunnitteilla, päivämäärän ilmoittelemme, kunhan se varmistuu.

Jos et ole sitä vielä tehnyt, niin liitythän Facebookissa ryhmäämme Joensuun seudun colliet. Kyseiseen ryhmään tieto päivittyy nopeasti ja reaaliajassa!

Aktiivista kevättä kaikille alaosastolaisille collieineen!!
Elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan - mutta aina pitää olla varasuunnitelma!

Vastaa Viestiin