Kaikki mukaan Collieparaatiin!

Savo-Karjalan alaosaston tiedotuksia, tapahtumia ja muuta keskustelua alueen asioista.

Valvoja: Eeva Pönni

Vastaa Viestiin
Avatar
Sari Saarenheimo
Viestit: 512
Liittynyt: 30.04.2005 18:32

Kaikki mukaan Collieparaatiin!

Viesti Kirjoittaja Sari Saarenheimo » 12.07.2013 18:52

Heipä hei! Minäpä täällä ajattelin taas lähestyä tällaisella universaalilla tavalla nyt teitä tämän alueen collienomistajia. Tiedossahan varmaan on, että 18.08. järjestetään Joensuussa colliepäivä, jossa päävetonaulana on match show, mutta johon olisi tarkoitus saada myös näkösälle sitä, että millainen koira se collie oikein on.

Tapahtuma olisi tarkoitus aloitella pienellä kulkueella, joka toistaiseksi kulkee nimellä "Collieparaati". Tähän kulkueeseen olisi tarkoitus saada koiria molemmista karvalaaduista ja kaikista väreistä, ihan vain esille! Koirien ei siis ole tarkoitus sen kummemmin tehdä kulkueessa muuta, kuin olla näytillä samalla, kun yleisölle kerrotaan rodusta (:

Tällaista paraatia ei kuitenkaan ole mahdollista järjestää, jos ei paikalle saada niitä tärkeimpiä, eli collieita! Jos siis asut Joensuussa tai lähiympäristössä tai koet, että jaksaisit tulla paikan päälle vähän etäämpääkin, niin ottaisitko minuun yhteyttä vaikkapa yksityisviestin kautta ja ilmoittaisit halukkuutesi osallistua paraatiin.

Paraati esitetään vain kerran tapahtuman alussa, ja jos sen jälkeen haluaa vaikkapa osallistua koirineen itse mätsäriin tai jos on kiire jo lähteä takaisin kotiin, niin se onnistuu. Nyt vaan tarvittaisiin sitä yhteistyöhalua ja rutkasti talkoohenkeä, että saataiisiin tämä meidän upea rotu näkösälle!

Vetoaisin taas myös kasvattajiin; jos kasvattejanne on tällä alueella, voisitteko vinkata heille asiasta (: He pääsisivät samalla tapaamaan ison kasan muita collienomistajia!

Sama omistaja saa tuoda paikalle ihan niin paljon omia koiriaan kun haluaa, ja paraatiin voi ottaa vaikka muita perheenjäseniä koiria taluttelemaan myös. Suunnittelen mahdollisesti jonkinlaisen huippuunsa viilatun koreografian, mutta ei mitään lupauksia (;
Elämä ei mene aina suunnitelmien mukaan - mutta aina pitää olla varasuunnitelma!

Vastaa Viestiin